Öğrencilerin e-posta şifresi değiştirme işlemleri hk.Tüm Duyurular
MART

1-      @std uzantılı eposta ile bağlanabilmek için şifreniz.

ÖĞRENCİ EPOSTA HESABI ŞİFRE DEĞİŞİM BAŞVURUSU

Şifrenizi unuttunuz veya Şifre sorununuz devam ediyorsa

ogr-posta@yildiz.edu.tr eposta adresine ,  “Ad soyad/Okul numarası/ TC Kimlik numarası/kullanıcı adı” şeklinde yazıp,  TC veya okul kimliğinizin ön yüzünü tarayarak ekleyip ,  “öğrenci eposta şifre sıfırlaması” konu başlıklı eposta gönderiniz.

2-      Usis-prepsis-gsis (öğrenci otomasyon sistemleri)  şifreleri

Otomasyon (USIS-gsis - prepsis) Şifre Talebinde aşağıdaki yolu deneyerek Şifre talebinde bulunabilirsiniz. Şifreniz yaklaşık  48 saat (mesai saatleri) içerisinde size ulaşacaktır.

“Ad soyad/Okul numarası/ TC Kimlik numarası/kullanıcı adı”  şekilinde yazıp TC veya Okul kimliğinizin ön yüzünü tarayarak  bilgiislem@yildiz.edu.tr adresine “otomasyon sistemi şifre sıfırlaması” konulu e-posta olarak gönderiniz.  (NOT .. Taramak : Bir elektronik aletle dijital kopyasının alınması fotograf makinası tarayıcı vs.)

(NOT: taleplerinizi yaptıktan sonra spam olarak tekrar yenilemeniz yanıt vermemizi engellemektedir. Sıraya göre yanıt verilecektir. )