6. Denizin Yıldızları Kariyer Günleri etkinliğiTüm Duyurular
EKİM

6. Denizin Yıldızları Kariyer Günleri etkinliği

6. Denizin Yıldızları Kariyer Günleri etkinliği

Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği ve Gemi ve Denizcilik Kulübünün katkılarıyla 2-3 Ekim 2017 tarihleri arasında Yıldız Kampüsü Oditoryum'da düzenlendi.

6.Denizin Yıldızları Sektör-Öğrenci Buluşması etkinliği

Sektör-Öğrenci buluşmasının gerçekleşeceği bu kariyer günlerine birçok denizcilik firması katılmıştır. 2 Ekim Pazartesi günü açılış 10.00'da başladı. Etkinliğin açılış konuşmalarını Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği bölüm başkanı Prof.Dr.Yasin ÜST , GEMİMO Başkanı Müh. Feramuz AŞKIN ve YTÜ Rektörü Bahri ŞAHİN gerçekleştirdi. Öğle arasının ardından Beşiktaş Denizcilik, Entech Optima ve Arkas Holding sunumlarını yaptıktan sonra öğrencilerin sorularını yanıtladılar.

Denizin Yıldızları sektör- öğrenci buluşması etkinliği 3 Ekim tarihinde sabah oturumunda Finner Ship Management ve Turkon Holding Öğle arasından sonra Düzgit Denizcilik, Yasa Holding, Negmar, İnce Denizcilik sunumlarını yapıp öğrencilerin sorularını yanıtladılar.