7. Denizin Yıldızları Kariyer Günleri etkinliğiTüm Duyurular
EKİM

7. Denizin Yıldızları Kariyer Günleri etkinliği

7. Denizin Yıldızları Kariyer Günleri etkinliği

Yıldız Teknik Üniversitesi, Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi ile Gemi ve Denizcilik Kulübünün birlikte düzenlediği 7. Denizin Yıldızları Kariyer Günleri etkinliği 16-17 Ekim 2018 tarihleri arasında Yıldız Kampüsü Oditoryumun'da düzenlendi.

7.Denizin Yıldızları Sektör-Öğrenci Buluşması etkinliği

Sektör-Öğrenci buluşmasının gerçekleşeceği bu kariyer günlerine birçok denizcilik firması katılmıştır. 16 Ekim Salı günü açılış 10.00'da başladı.

Etkinliğin açılışında; Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr.Yasin ÜST, Fakülte Dekanı Prof.Dr. Hüseyin YILMAZ, GEMİMO Başkanı Müh. Feramuz AŞKIN, Denizcilik Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Erkan DERELİ, Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Sayın Salih Zeki ÇAKIR, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığını temsilen Daire Başkanı Sayın Cem ERDEM ve YTÜ Rektörü Prof.Dr. Bahri ŞAHİN birer konuşma gerçekleştirmiştir.