MİLLİ DENİZALTI (MİLDEN) ÇALIŞTAYINA KATILDIKTüm Duyurular
HAZ

Ülkemizin İlk Milli Denizaltısını yerli imkânlar ile inşa etmek amacıyla oluşturulan Milli Denizaltı (MİLDEN) Çalıştayı ilk toplantısını 15-16 Haziran 2017 tarihlerinde İstanbul Tersanesi Komutanlığı Dizayn Proje Ofisi Müdürlüğü’nde gerçekleştirdi. Çalıştaya Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Bülent BOSTANOĞLU, Donanma Komutanı Oramiral Veysel KÖSELE, Kuzey Deniz Saha Komutanı Koramiral Hasan Şükrü KORLU, TÜRK LOYDU, Deniz Kuvvetleri Komutanlığı’ nın ilgili personelleri, STM, Yıldız Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi, İTÜ, Koç Üniversitesi, Piri Reis Üniversitesi'nden akademisyenler ile ASELSAN, HAVELSAN, METEKSAN gibi kuruluşlar katılmışlardır. Çalıştayda Fakültemizi Dekanımız Prof.Dr. Hüseyin YILMAZ ile Prof.Dr. Yasin ÜST temsil etmişlerdir.