Haber ve Duyurular» DAHA FAZLA
2021 ÖSYM Kılavuzu 11 Nolu Koşul Hk.

ADAY ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

2021 ÖSYM Kılavuzunda "Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği" Programında yer alan 11 Nolu Koşul Hakkında

Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Programında yer alan 11 nolu koşul sehven kılavuzda yer almıştır.

Ancak Bu programımız aynı zamanda Uzakyol Vardiya Mühendisliği yetkisine de sahip olduğu için gemilerde çalışmak isteyen öğrencilerimiz ve mezunlarımız bu koşulu sağlamak zorundadır. Tersaneler, gemi ve yat inşaatı ile ilgili sanayi, yan sanayi, tasarım büroları vb yerlerde çalışacak mezunlarımız ve öğrenciler için bu koşul istenmeyecektir.

Dolayısıyla Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri Mühendisliği Programını tercih edecek olan adaylar 11 nolu koşulu dikkate almasına gerek yoktur.

DEKANLIK